Regio Brabant-Zeeland

Ierse Setter Club regio Brabant/Zeeland


Planning wandelingen 2019
(wijzigingen voorbehouden. Blijf alert op de Facebookpagina van de regio
(
https://www.facebook.com/groups/1208375159209908/)


Algemeen:

Regio Brabant/Zeeland organiseert namens de van de Ierse Setter Club Nederland maandelijkse, op de derde zondag van de maand een wandeling in het Chaamse Bos. Een heerlijk losloop gebied voor de honden met volop water voor de nodige afkoeling. Deze wandeling is voor leden en niet leden van de Ierse Setter Club. Een ieder is welkom, ook als u niet in het bezit bent van een Ierse Setter. 


Locatie:

Op de parkeerplaats paar honderd meter na De Steengroeve Industriestraat 24 te Chaam. Na afloop van de wandeling is het mogelijk om samen nog na te genieten met een drankje en iets lekkers in De Steengroeve.


Start: 13:30 uur.

Zondag 20 januari 2019
Zondag 17 februari 2019
Zondag 17 maart
2e Paasdag maandag 22 april 2019

Zondag 19 mei
Zondag 16 juni
Zondag 21 juli
Zondag 18 augustus
Zondag 15 september
Zondag 20 oktober
Zondag 17 november
Zondag 15 december


Graag tot ziens op één van de wandelingen.
Gert-Jan. (isc.regio.brabant@gmail.com)

 

 

Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club geschiedt voor eigen risico. De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie worden verhaald. De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico's die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

 

Piet Roks Jongehondendag 10 november

Locatie: Jeugdland Ulvenhout
Beoordelaar: Mw. Ann Paleski (kennel Dubliner Zweden)
online inschrijven klik hier

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de ABC 

iscadviesenb@gmail.com

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Regio Noord-Holland

Datum: 20 oktober 2019
Locatie: De Bokkesprong, 
Adres: Heereweg 337 Groet/Schoorl
Aanvang: 10.30 uur 

Regio Brabant-Zeeland

Datum: 20 oktober 2019
Locatie: Industriestraat 24 te Chaam
Aanvang: 13.30 uur
   

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 15 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!