Regio Noord-Holland

Overzicht activiteiten Regio Noord Holland:

 

Overzicht activiteiten Regio Noord Holland.

In de maanden september t/m april wordt er iedere 3e zondag van de maand gewandeld. Naast een vaste kern wandelaars met hun setter verwelkomen we ieder maand weer andere mensen die het leuk vinden om ook eens bij ons mee te lopen. Onze ‘thuisbasis’ is het fantastisch mooie bos- en duingebied in Groet. Daar wandelen we 5 keer per seizioen. We verzamelen dan achter restaurant “De Bokkesprong”.

Om onze activiteiten over de regio te spreiden wandelen we ook één keer op Texel, één keer in IJmuiden en één keer in Wijk aan Zee. De adressen vindt u onder aan deze pagina.
 

 

 

 

Voor meer info, verslagen en foto’s kunt u op onze facebookpagina terecht:

www.facebook.com/Ierse-Setter-Club-regio-Noord-Holland-1394288277539135

 

Locaties:

Groet:              Restaurant “De Bokkesprong”, Heerenweg 337, 1873GC Groet.

Texel:              Boskiosk “Turfveld”, Nattevlakweg 2, 1791 PB, Den Burg

IJmuiden:        Stand “IJmuiderslag”, IJmuiderslag, 1976 GA IJmuiden

Wijk aan Zee: Hotel “Hethoge Duin”, Rijckert Aertszweg 50, 1949 BD Wijk aan Zee.

 

 

We zien u graag komen

 

Theo Zentveld

isc.regio.nh@gmail.com

072-5337013

 

Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club geschiedt voor eigen risico. De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie worden verhaald. De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico's die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

   
   
   

                                        

 

 

 

 

 

 

 

De inschrijving voor de kampioensclubmatch van 17 juni is geopend. U kunt online inschrijven.

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. De vereniging heeft een lijst samengesteld met dierenartspraktijken die tegen een gereduceerd tarief of kosteloos een buisje bloed willen afnemen. Klik hier om naar de lijst te gaan.

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Wandeling Regio Limburg

Datum: 22 april
Locatie: De Leenderbossen
Adres: Valkenswaardseweg 31a, Leende
Aanvang: 10.30 uur

 

Het lustrumboek is nog te bestellen via deze link. Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 15 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!