Onze sponsors

Hieronder het overzicht van de sponsors van de Ierse Setter Club in 2018. Met het plaatsen van een advertentie wordt de vereniging ondersteund. Klik op de advertentie en u wordt doorgelinkt naar de desbetreffende website.

 

Cavom Energique
Cavom
Royal Canin Platinum
Molenrakkers Rivervalley's Red
Molenrakkers Rivervalley
Blazing Bronze Biofood
BlazingBronze Biofood
Kaylin 4MyBestFriend
Kaylin Setters

Adverteren in de Ierse Setter Klanken en/of de website 2018

Het is het hele jaar door mogelijk om te adverteren! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in ons clubblad de Ierse Setter Klanken en/of op de website? Download hier het overzicht met de afmetingen en tarieven: Overzicht Advertentie tarieven.

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met Gert-Jan Oort, bestuurslid communicatie: isccommunicatie@gmail.com

 

 

U kunt uw kennel/webshop/bedrijf bekend maken middels een advertentie in de Ierse Setter Klanken. Vanaf 2018 is de ISK Fullcolour. Voor prijzen en mogelijkheden klik hier.

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. De vereniging heeft een lijst samengesteld met dierenartspraktijken die tegen een gereduceerd tarief of kosteloos een buisje bloed willen afnemen. Klik hier om naar de lijst te gaan.

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Wandeling Regio Brabant-Zeeland

Datum: 16 december 2018
Locatie: Chaam
Adres: Industrieweg 24, Chaam
Aanvang: 13.30 uur

Wandeling Regio Noord-Holland

Datum: 16 december 2018
Locatie: Groet
Adres: Heerenweg 337, Groet
Aanvang: 10.30 uur

Wandeling Regio Noord-Oost

Datum: 16 december 2018
Locatie: Kuinderbos
Adres: Kuinderweg 52, Luttelgeest
Aanvang: 14.00 uur

<

 

Het lustrumboek is nog te bestellen. U kunt een mailtje sturen aan de penningmeester via leden.isc@gmail.com Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 15 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!