Onze sponsors

Hieronder het overzicht van de sponsors van de Ierse Setter Club in 2018. Met het plaatsen van een advertentie wordt de vereniging ondersteund. Klik op de advertentie en u wordt doorgelinkt naar de desbetreffende website.

 

Cavom Energique
Cavom
Royal Canin Platinum
Molenrakkers Rivervalley's Red
Molenrakkers Rivervalley
Blazing Bronze Biofood
BlazingBronze Biofood
Kaylin 4MyBestFriend
Kaylin Setters

Adverteren in de Ierse Setter Klanken en/of de website 2018

Het is het hele jaar door mogelijk om te adverteren! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in ons clubblad de Ierse Setter Klanken en/of op de website? Download hier het overzicht met de afmetingen en tarieven: Overzicht Advertentie tarieven.

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met Gert-Jan Oort, bestuurslid communicatie: isccommunicatie@gmail.com

 

 

U kunt uw kennel/webshop/bedrijf bekend maken middels een advertentie in de Ierse Setter Klanken. Vanaf 2018 wordt de ISK Fullcolour. Voor prijzen en mogelijkheden klik hier.

Enquete

Om de gezondheid van onze rassen in de gaten te houden willen we graag zoveel mogelijk gegevens verzamelen. Ook als er geen problemen zijn horen we dat graag! Hiervoor vragen we u om het enquêteformulier in te vullen.

DNA onderzoek epilepsie

Heeft u een Ierse Setter met epilepsie? U kunt deelnemen aan het DNA onderzoek door een buisje bloed te laten afnemen. De vereniging heeft een lijst samengesteld met dierenartspraktijken die tegen een gereduceerd tarief of kosteloos een buisje bloed willen afnemen. Klik hier om naar de lijst te gaan.

Per 24 augustus 2015 dienen de fokdieren voor de dekking DNA getest, danwel van vrij geteste ouderdieren te zijn, voor de aandoeningen CLAD, PRA rcd-4 en von Willebrand Disease.
LET  OP: Indien u gebruik wilt maken van de korting via de ISC lees dan de gewijzigde procedure hier.

Wilt u de Nieuwsbrief van de Ierse Setter Club ontvangen? U kunt uw mailadres doorgeven via isccommunicatie@gmail.com

Wandeling Regio Limburg

Datum: 25 februari
Locatie: De Leenderbossen
Adres: Valkenswaardseweg 31a in Leende
Aanvang: 10.30 uur


Wandeling Regio Noord-Oost

Datum:     25 februari

Locatie:    Ellertshaar 

Adres:      Ellertsweg 9
               Ellertshaar

Aanvang: 14.00 uur

 

 

 

Het lustrumboek is nog te bestellen via deze link. Het boek bevat 288 pagina's in kleur met heel veel foto's en informatie. Voor slechts 15 euro excl. verzendkosten kunt u het bestellen, maar OP=OP!