KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH

De geslaagde kampioenschapsclubmatch van 2023 ligt inmiddels weer achter ons. Een verslag en fotosessie kun je vinden in het clubblad van augustus '23 of in de link onderaan deze pagina. Er wordt inmiddels al weer hard gewerkt aan de kampioenschapsclubmatch van 2024! Ook dan organiseren we deze show samen met de rood-witte club en de Gordon Setter Club, maar in 2024 sluiten ook de Engelse Setters bij ons aan, dus wordt het een echte SETTERSHOW met alle vier de setterrassen!

De kampioenschapsclubmatch is een jaarlijks terugkerend evenement binnen onze vereniging. Ook hier een team van vrijwilligers dat enkele maanden van tevoren de nodige voorbereidingen treft om deze gezellige dag tot een groot succes te maken.

Voor 2024 is gekozen om de kampioenschapsclubmatch te organiseren in een weekend met een andere internationale show om zo meer buitenlandse exposanten te trekken. De datum is zondag 30 juni 2024, een dag na de internationale show 'De Utrecht' die wordt gehouden in Papendal te Arnhem. Als locatie voor onze show is gezocht naar een geschikt en beschikbaar terrein in de buurt en de keuze is gevallen op het terrein van KC Nijmegen.

Settershowadres:
KC Nijmegen
Elshofweg 10
6533 KH  Nijmegen

De keurmeesters zijn inmiddels uitgenodigd en goedgekeurd door de Raad van Beheer.

De keurmeesters zijn: Mrs. Diane Stewart-Ritchie (IE): Ierse Setter
Mr. Julien Barney (GB): Ierse rood-witte Setter, Engelse Setter en Gordon Setter

Je kunt je online inschrijven via OnlineDogShow.eu of door te klikken op het logo  →

Tot 27 mei kun je je inschrijven voor het goedkopere tarief, daarna wordt het inschrijfgeld per hond met €5,- verhoogd. Schrijft je dus snel in want de inschrijving sluit definitief op 18 juni, of als eerder het maximum aantal honden is bereikt want VOL = VOL!!

Onze Kampioenschapsclubmatch is een door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland erkende CAC-show; de resultaten tellen dus mee voor het Nederlands Kampioenschap, de beste reu en teef krijgen een dubbel CAC *, de reserve beste reu en reserve beste teef krijgen een heel CAC.
Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze outdoor show. Bezoekers hebben gratis toegang.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat: isc.kcm@gmail.com
Voor het showreglement klik hier

Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club geschiedt voor eigen risico. De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie worden verhaald. De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico’s die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

Verantwoordelijk Bestuurslid
Diana van der Valk

Klik hier voor uitslagen en foto's van 2023.