LIDMAATSCHAP

De Ierse Setter Club heeft als doel fokkers en liefhebbers van Ierse Setters nader tot elkaar te brengen en geïnteresseerden voor de fokkerij van deze rassen in Nederland voor te lichten.

Middels ons mooie clubblad Ierse Setter Klanken, de digitale Setter Klanken en nieuwsbrieven, website en Facebook site, worden de leden op de hoogte gehouden van de verschillende zaken die ons ras aangaan. U kunt hierbij denken aan artikelen over gezondheid, opvoeding, club activiteiten enz. Als lid van de vereniging kunt u met korting meedoen aan de bijeenkomsten, activiteiten en uw stem uitbrengen op de Algemene Vergadering. En u kunt zich aanmelden als bestuurslid of commissielid.

Uiteraard is de vereniging heel blij met de diverse sponsors die een advertentie in het clubblad plaatsen. De advertentie wordt tevens op de website (met een link naar de betreffende website) en in de catalogi van zowel de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch als de Piet Roks Jongehondendag geplaatst.

Met uw lidmaatschap en als sponsor steunt u de vereniging in haar activiteiten!

Nog steeds geen lid en toch nieuwsgierig? Meldt u dan nu aan via onderstaand formulier en maak kennis met een actieve vereniging vol enthousiaste Ierse Setter liefhebbers!

Een echte Ierse Setter vriend KAN NIET ZONDER de Ierse Setter Club!
Klik hier om te lezen waarom u niet zonder de club kunt.