Regio Brabant / Zeeland

Ierse Setter Club  |  Regio Brabant - Zeeland, Chaamse bossen

 

Regioleider:              Andre Umans

 

E-mail:                      dreuma@hotmail.com
Facebookpagina:     Regio Brabant-Zeeland
Locatie:                       Industriestraat 24 te Chaam

 

Regio Brabant/Zeeland organiseert namens de Ierse Setter Club Nederland maandelijkse, op de derde zondag van de maand een wandeling in het Chaamse Bos.

Locatie: Start punt op de parkeerplaats paar honderd meter na De Steengroeve (Industriestraat 24) te Chaam. Na afloop van de wandeling is het mogelijk om samen nog na te genieten met een drankje en iets lekkers in De Steengroeve.
Aanvang: 13:30 uur.
Precieze data zijn te vinden bij documenten, de website van de Ierse Setter Club (www.iersesetterclub.nl) en worden als evenement geplaatst op deze pagina.
U kunt contact opnemen met de regioleider via: isc.regio.brabant@gmail.com

Aansprakelijkheid
Deelname en of bezoek aan een evenement georganiseerd door of onder auspiciën van de Ierse Setter Club, waaronder bijvoorbeeld een wandeling van onze regio, geschiedt voor eigen risico.

De Ierse Setter Club, dan wel de organisatie van het evenement, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die u of uw huisdier(en) aan personen, andermans dieren of goederen toebrengt, of die aan u, uw huisdier(en) of goederen wordt toegebracht. Schade, verlies en/of diefstal kunnen nimmer op de Ierse Setter Club, het bestuur en/of de organisatie (regioleiding) worden verhaald.

De deelnemer/bezoeker aan een evenement dient afdoende verzekerd te zijn tegen de risico's die met het evenement gepaard kunnen gaan en de Ierse Setter Club gaat ervan uit dat de deelnemer/bezoeker derhalve tenminste een WA-verzekering heeft afgesloten.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen wij u er op dat ook voor deze activiteit geldt dat de deelnemers akkoord gaan met de "privacy" verklaring van de Ierse Setter Club.

U kunt deze verklaring nalezen op:

https://www.iersesetterclub.nl/privacy-policy-2024/