Regio wandeling Noord Holland in de spotlights

Aan het begin van het nieuwe wandelseizoen van Regio Noord-Holland in onze regio starten we traditiegetrouw op het mooie Texel. En dat is zondag 19 september 2021. De wandeling wordt geleid door Hanneke Roeper, met haar kennis van het eiland wordt het altijd een feest om mee te wandelen.
Ook dit jaar zijn er Corona maatregelen, die wij naleven, gelukkig is er op dit moment geen beperking om de wandeling niet door te laten gaan. Laten we dat zo houden.
Het is een goed voornemen om iedereen vast warm te maken voor een gezellige Setter wandeling op Texel. We verzamelen bij de boskiosk (adres hieronder) en wandelen door het bos en het duin naar het strand en uiteraard via duin en bos weer terug naar de kiosk. De start staat gepland om 10.30 uur en het is dus zaak om op zondag de boot van 09.30 uur uit Den Helder te nemen.
Maar er zijn ook mensen die er een weekendje van maken. Het is aan te raden om thuis (online) een kaartje te kopen. Voor info over de veerboot: https://www.teso.nl/tickets-2/
Startpunt wandeling: Boskiosk ‘Turfveld’ Nattevlakweg 2 1791 PB Den Burg
Graag tot ziens
Zondag 19 september tijd 10:30 en als je zondag de boot neemt dan graag om 09:30 is ongeveer 20 minuten rijden naar de Nattevlakweg 2.