SETTERDAG

Na 5 jaar van stilte kunnen we nu kenbaar maken dat er dit jaar op 11 september 2022 een setterdag zal worden georganiseerd in de omgeving van Hilversum.

De dag zal starten met een wandeling op de Hoorneboegseheide, voor velen die vaker met de regio Midden-Nederland meewandelen bekend terrein.

De Setterdag bestaat uit twee delen: in de ochtend wandelen we op de Hoorneboegse heide. Vanaf 09:30 uur verzamelen op het parkeerterrein bij de Hoorneboegse Heide. De wandeling start om 10:00 uur. Deelname aan de setter wandeling is gratis. U wordt ontvangen met koffie/ thee/limo, etc.

Het middagprogramma wordt gehouden op het terrein van Kynologenclub Gooi en Eemland. Deelname aan het middagprogramma van de Setterdag is niet gratis. Hiervoor betaalt u bij deelname € 15,00 p.p. voor leden en € 19,50 p.p. voor niet-leden, kinderen van 13 t/m 17 jaar € 7,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

In dit bedrag zijn diverse spellen/ trainingen/ workshops inbegrepen, m.u.v. de trimworkshop en de workshop hondenspeelgoed maken.

Het middagprogramma start met de lunch vanaf 12:30 uur. De lunch bestaat uit:
Lunch volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar 1 broodje kroket of frikandel, en een belegd broodje met sla, komkommer, worst of kaas en blikje frisdrank.
Voor de kids tot 13 jaar bestaat de lunch uit een frietje met een kroket of frikandel met blikje fris.

Heeft u eventueel allergieën dan kunt u dit van te voren doorgeven door te mailen naar setterdag.isc@gmail.com

Voor de workshop trimmen zijn 2 rondes, met maximaal 6 personen (honden) per ronde. De eerste 12 betaalde aanmeldingen volgen de workshop. VOL = VOL!!

Trimscharen zijn vooraf te bestellen. Een trimset bestaat uit een rechte schaar, een effileerschaar en een trimmes, de kosten van de trimset zijn € 60,00.
U kunt natuurlijk ook uw eigen scharen meenemen!

U kunt ook deelnemen aan een workshop hondenspeelgoed maken. Incl. materialen, uitleg, hulpmaterialen en hulp bij het maken. Ook geschikt voor kinderen. Hierbij geldt een onbeperkt aantal inschrijvingen. Bij aanmelden voor de setterdag graag opgeven hoeveel stuks en welk speelgoed u wilt maken (snuffelmat of trektouw met bal).

U kunt online inschrijven voor de Setterdag! De inschrijving sluit 28 augustus 2022.

 

Voor een impressie van de Setterdag 2015 klik hier